Segítsük a kutatást anonim adatainkkal!

Segítsük a szociális munkás szakdolgozatának létrejöttét, töltsük ki ezt az anonim kérdőívet! Köszönjük.

Ide kattintva a Kérdőív Online oldalán található kérdőív kitöltésével segíthetünk.

A felmérés leírása:

A kérdőív kitöltésével Ön egy kutatásban vesz részt, melynek vezetője Horváth Ákos, a Semmelweis Egyetem szociális munka szakos szakdolgozója. Szakdolgozati konzulens dr. Martos Tamás, egyetemi docens.
A kutatás során azt vizsgálom, a magyarországi HIV-vel élők mennyire elégedettek a hazánkban megvalósuló, jelenlegi HIV gondozással, valamint hogy milyen szükségleteik, elvárásaik vannak az ellátással, a gondozást végző szakemberek munkájával kapcsolatban.
A felmérés során szeretnék képet kapni arról, hogy a hazai HIV gondozás milyen mértékben és hatékonysággal reagál a HIV-vel élők igényeire, illetve milyen változtatásokra, fejlesztésekre lenne szükség ahhoz, hogy kielégítő, valódi támogatást biztosítson az igénybe vevők részére.
A vizsgálat során egy kérdőív kitöltésére kérem Önt, ami nagyjából 10-15 percet vesz igénybe.
A kutatásban való részvétel önkéntes és anonim! A kutatás során nyert információkat szigorúan bizalmasan kezelem! Az adatokat összegzem, statisztikai elemzéseket végzek rajtuk, amelyekből egyetlen résztvevő személye sem felismerhető, nem kereshető vissza!
A kérdőív kitöltésével és a válaszok elküldésével Ön igazolja, hogy megértette és elfogadta a fent leírtakat, valamint hozzájárul a kutatásban való részvételhez.

Hozzászólás

Még több EgészségEgyébHogyan segíthet
no to

Szexmunkások karácsonya

Nincs hozzászólás

Karafiáth Orsolya a minap a 24.hu-n leírta, hogy a karácsony közeledtével egyre többen veszik igénybe a szexmunkások/prostituáltak

A Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség és a NANE Egyesület közleménye

Nincs hozzászólás

A prostitúcióban érintett nők és gyermekek elleni retorziók kapcsán támogatjuk a SZEXE kezdeményezését: Azonnal szüntessék be a

felmeres_cover

Infografika: Szexmunka felmérés 2017

Nincs hozzászólás

Infografikánk bemutatja a 2017-ben több mint 200 szexmunkással felvett felmérésünk erdeményeit munkakörülményeikről és a kívánt változásokról.

SZEXE 17. születésnapfilmbemutatóval, javaslat-csomagunk bemutatásával és beszélgetéssel (1)

SZEXE 17. születésnap

Nincs hozzászólás

Tizenhetedik születésnapunk lesz! Gyertek, ünnepeljetek velünk a Vallai kertben szeptember 14-én este 18 órától! Bemutatjuk az év

Még érdekelhet: