Segítsük a kutatást anonim adatainkkal!

Segítsük a szociális munkás szakdolgozatának létrejöttét, töltsük ki ezt az anonim kérdőívet! Köszönjük.

Ide kattintva a Kérdőív Online oldalán található kérdőív kitöltésével segíthetünk.

A felmérés leírása:

A kérdőív kitöltésével Ön egy kutatásban vesz részt, melynek vezetője Horváth Ákos, a Semmelweis Egyetem szociális munka szakos szakdolgozója. Szakdolgozati konzulens dr. Martos Tamás, egyetemi docens.
A kutatás során azt vizsgálom, a magyarországi HIV-vel élők mennyire elégedettek a hazánkban megvalósuló, jelenlegi HIV gondozással, valamint hogy milyen szükségleteik, elvárásaik vannak az ellátással, a gondozást végző szakemberek munkájával kapcsolatban.
A felmérés során szeretnék képet kapni arról, hogy a hazai HIV gondozás milyen mértékben és hatékonysággal reagál a HIV-vel élők igényeire, illetve milyen változtatásokra, fejlesztésekre lenne szükség ahhoz, hogy kielégítő, valódi támogatást biztosítson az igénybe vevők részére.
A vizsgálat során egy kérdőív kitöltésére kérem Önt, ami nagyjából 10-15 percet vesz igénybe.
A kutatásban való részvétel önkéntes és anonim! A kutatás során nyert információkat szigorúan bizalmasan kezelem! Az adatokat összegzem, statisztikai elemzéseket végzek rajtuk, amelyekből egyetlen résztvevő személye sem felismerhető, nem kereshető vissza!
A kérdőív kitöltésével és a válaszok elküldésével Ön igazolja, hogy megértette és elfogadta a fent leírtakat, valamint hozzájárul a kutatásban való részvételhez.

Hozzászólás

Még több EgészségEgyébHogyan segíthet

Nagykorúvá vált a Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesülete

Nincs hozzászólás

Sok szeretettel várunk mindenkit 18. születésnapi rendezvényünkre! Ünnepeljétek velünk a SZEXE nagykorúvá válását! Október 17-én szerdán várunk minden

Egy meleg szexmunkás fiú élete – blog

Nincs hozzászólás

Történetek, gondolatok egy meleg szexmunkás fiútól. Huszonegy éves vagyok, homoszexuális és szexmunkás. Közel három éve vagyok benne

Forrnak az indulatok egy Andrássy úti palota körül

Nincs hozzászólás

„Vagyis talán nem túlzás azt mondani, hogy a Magyar Nők Szövetségében nagyjából az történik, amit Alföldi Andrea

Még érdekelhet: