Segítsük a kutatást anonim adatainkkal!

Segítsük a szociális munkás szakdolgozatának létrejöttét, töltsük ki ezt az anonim kérdőívet! Köszönjük.

Ide kattintva a Kérdőív Online oldalán található kérdőív kitöltésével segíthetünk.

A felmérés leírása:

A kérdőív kitöltésével Ön egy kutatásban vesz részt, melynek vezetője Horváth Ákos, a Semmelweis Egyetem szociális munka szakos szakdolgozója. Szakdolgozati konzulens dr. Martos Tamás, egyetemi docens.
A kutatás során azt vizsgálom, a magyarországi HIV-vel élők mennyire elégedettek a hazánkban megvalósuló, jelenlegi HIV gondozással, valamint hogy milyen szükségleteik, elvárásaik vannak az ellátással, a gondozást végző szakemberek munkájával kapcsolatban.
A felmérés során szeretnék képet kapni arról, hogy a hazai HIV gondozás milyen mértékben és hatékonysággal reagál a HIV-vel élők igényeire, illetve milyen változtatásokra, fejlesztésekre lenne szükség ahhoz, hogy kielégítő, valódi támogatást biztosítson az igénybe vevők részére.
A vizsgálat során egy kérdőív kitöltésére kérem Önt, ami nagyjából 10-15 percet vesz igénybe.
A kutatásban való részvétel önkéntes és anonim! A kutatás során nyert információkat szigorúan bizalmasan kezelem! Az adatokat összegzem, statisztikai elemzéseket végzek rajtuk, amelyekből egyetlen résztvevő személye sem felismerhető, nem kereshető vissza!
A kérdőív kitöltésével és a válaszok elküldésével Ön igazolja, hogy megértette és elfogadta a fent leírtakat, valamint hozzájárul a kutatásban való részvételhez.

Hozzászólás

Még több EgészségEgyébHogyan segíthet
18. születésnapi rendezvény

Nagykorúvá vált a Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesülete

Nincs hozzászólás

Sok szeretettel várunk mindenkit 18. születésnapi rendezvényünkre! Ünnepeljétek velünk a SZEXE nagykorúvá válását! Október 17-én szerdán várunk minden

Egy meleg szexmunkás fiú élete – blog

Nincs hozzászólás

Történetek, gondolatok egy meleg szexmunkás fiútól. Huszonegy éves vagyok, homoszexuális és szexmunkás. Közel három éve vagyok benne

Fotó: index.hu, Bődey János

Forrnak az indulatok egy Andrássy úti palota körül

Nincs hozzászólás

“Vagyis talán nem túlzás azt mondani, hogy a Magyar Nők Szövetségében nagyjából az történik, amit Alföldi Andrea

Még érdekelhet: