Szervezeti felépítés

Munkatársaink

Földi Ágnes

Agi

Az Egyesület egyik alapítója és jelenlegi elnöke, 15 éves tapasztalattal rendelkezik a szexmunkások jogainak képviseletében, ártalomcsökkentő, munkaerőpiaci programok menedzselésében, ill. HIV/AIDS területen. Az Egyesület partnerségeinek kialakításában meghatározó szerepe volt (stratégiai kapcsolatot alakított ki a Civil Aids Fórummal, TASZ-szal, Helsinki Bizottsággal, Háttér Társasággal és egyéb jogvédő szervezetekkel).

Fedorkó Boglárka

Boglarka_Fedorko

7 éve dolgozik az egyesületnél, adományszervezésen és projektmenedzsmenten. Korábban dolgozott a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) oktatási programjában, jelenleg Berlinben félállású projektmenedzser a Transgender Europe EU-s ernyőszervezetnél, ahol egy monitoring projektet vezet, ami transz emberek elleni erőszakos esetek gyűjtésére irányul.

Makó Klaudia

klaudia

2007-ben végzett a budapesti jogi egyetemen. Főállásban ügyvéd, 2009 óta ingyenes jogi tanácsokat ad a Munkahelyi Terror blog oldalon. 2011-ben létrehozta a Civilekkel a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesületet: olyan pro bono ügyvédi hálózatot szeretne kialakítani, ahol a rászorulók ingyenes, hatékony jogi segítséget kaphatnak. Két gyermekét egyedül neveli. 2015-ben csatlakozott az Egyesülethez a jogsegélyszolgálati programunk ügyvédjekent.

Papp Réka Kinga

PRK

Újságíró, kommunikációs tanácsadó. A Zöld Pók Médiaműhely alapítója, a Klubrádió műsorvezetője, a Stúdió K Színház komikusa. Szociális, környezeti és emberi jogi témákkal foglalkozik médiamunkásként, kommunikációs szakemberként és előadóként is, kiemelet terepe a nők jogai, az anyák helyzete és az őket érintő szociális intézkedések, szabályozások ügye. 2014 óta dolgozik az Egyesület kommunikációján.

Montvai Hanna

15726807_1197141400323417_5735492681775415834_n

Projekt asszisztensként dolgozik a szervezetnél 2016 novembere óta. Emellett jelenleg hallgató az ELTE Társadalomtudományi Karának Közösségi és Civil tanulmányok mesterképzésén, illetve alapítótagja és trénere a Fórum Társulat nevű alkalmazott színházi formációnak.

Szervezeti felépítés

A./ Közgyűlés

B./ Elnökség

C./ Felügyelő bizottság

A szervezetet három fős vezetőség irányítja, ebből egy szexmunkás.

A felügyelőbizottság szintén három főből áll. A felügyelőbizottság tagjai szexmunkások.

A szervezet alapszabálya megtalálható átláthatóság menüpont alatt.

Hozzászólás