Névjegy

Egyesületünk személyében alakult meg az a szakértői együttműködés, amelynek legfőbb feladata segítséget nyújtani a szexmunkásoknak a társadalomba való beilleszkedésre. Egyesületünk, a megoldások eszköztárának folyamatos bővítésével mind jogi, mind egészségügyi, mind szociális és képzési területen gyakorlati segítségnyújtással és tanácsokkal szolgál az érintetteknek. Egyesületünk 2000-ben alakult.

Egyesületünk olyan modellértékű projekteket hajtott végre, mint a szexmunkások számára nyújtott integráció érdekében történő átképzések, a Mobil Egészségügyi Szűrőbusz működtetése vagy a szexmunkások albérletekből való kijutása, hitelképessé válása és a feketegazdaság kifehérítése érdekében a szexmunkások adózói körbe való bevonásának segítése, továbbá a jogkövető magatartás érdekében a szexmunkásoknak és a rendőröknek szóló oktatási anyagok, ajánlások készítése és még hosszasan sorolható érdekvédelmi, ártalomcsökkentő, gondozói, programok széles skálája.

A szexmunkások közötti ártalomcsökkentő szolgáltatások hazai elterjesztéséért, az ezekkel kapcsolatos érdekvédelmi és gondozói tevékenységek következetes végzéséért, a szexmunkások jogaiért való elkötelezett fellépésért Egyesületünk 2003. június. 26-án miniszteri elismerő oklevelet kapott.


Hozzászólás