Szakmát szeretnél váltani?

Tandíjmentesek képzések, érettségizett, OKJ szerinti szakmával nem rendelkezők számára vagy 22 éves korig.

http://atalanta.hu/tandijmentes-szakkepzesek

http://minerva-szki.hu/

Térítési díjas képzések:

http://www.oktav.hu/tanfolyamaink/

http://www.efeb.hu/felnottkepzes_tanfolyamok

http://szakkepesites.hu/abc_index.html

Személyre szabott képzési ajánlatok:

Szakmakeresés (Az adatbázisban kedvedre válogathatsz a középfokú, felsőfokú végzettséggel illetve szakképesítéssel vagy anélkül végezhető magyarországi szakmák között):

Egyszerű keresés (Amennyiben van elképzelésed arról, hogy milyen szakmát szeretnél választani, nem kell mást tenned, mint azt beírnod ebbe a mezőbe. Megtudhatod, hogy pontosan mi is a lesz a feladatod, milyen végzettséggel, képzettséggel kell rendelkezned, illetve milyen készségek/tulajdonságok szükségesek az adott szakmában)

Komplex kereső (Amennyiben nincs még konkrét elképzelésed, keress szakmát magadnak! Ha bizonytalan vagy abban, hogy mit is szeretnél csinálni, vagy váltani szeretnél, de nem tudod pontosan milyen irányba is menjél, mi segítünk. Gondold ki, hogy milyen területen szeretnél dolgozni, válaszd ki, hogy milyen végzettséggel rendelkezel jelenleg, jelöld meg a listából, hogy milyen egyéb feltételeknek felelsz meg és végül válaszd azt is ki, hogy az alábbi tulajdonságok közül melyik az a három, ami  a legjellemzőbb rád.)

A fenti képzőintézmények feltüntetése véletlenszerű, a szakképzéseket hasonló feltételekkel más intézmények is biztosítják!

JÓ BÖNGÉSZÉST!

Hozzászólás