Tájékoztató kiadvány a törvényi változásokról

A szexmunkások munkavégzésével kapcsolatban számos olyan változás következett be, amelyek alapvetően érintik a szexmunkások munkavégzéséhez kapcsolódó szabályokat.

A jelen kiadvány célja, hogy a szexmunkások számára segítséget nyújtson eligazodni a jogszabályok útvesztőjében, segítséget nyújtson jogaik érvényesítésében, jogszabályi kötelezettségeik megismerésében, továbbá a szexuális szolgáltatásokhoz kapcsolódó jogszabályok értelmezésében.

A kiadvány, a 2/68/2012 számú „Kiadvány szexmunkásoknak a törvényi változásokról” című projekt támogatásával jött létre.

A kiadvány megjelenését a Fővárosi Szociális Közalapítvány támogatta.

A kiadvány ITT tölthető le!

szabálysértési kiadvány2012
Cím: szabálysértési kiadvány2012
Cimke:
Fájl neve: szabalysertesi-kiadvany2012.pdf
Méret: 2 MB

Hozzászólás

Még több Jog

Egymásnak ellentmondó állítások

Nincs hozzászólás

„Az egymásnak ellentmondó rendőri és panaszosi állítások miatt nem lehet megnyugtatóan állást foglalni atekintetben, hogy a rendőrök

A prostitúciós célú emberkereskedelemről

Nincs hozzászólás

2018 végén a Legfőbb Ügyész körlevelet bocsátott a prostitúciós célú emberkereskedelemmel kapcsolatos ügyészi, nyomozási és vádelőkészítési feladatokról.

Emberkereskedelem hazánkban

1 hozzászólás

2018 decemberének végére a vád előkészítéséért és a vádképviseletért felelős ügyészség iránymutatást adott ki, melyben úgy döntöttek, hogy a 2005-2013. között hatályba lépett nemzetközi és uniós irányelveket a hazai, szexuális célú emberkereskedelmi ügyekben is alkalmazzák.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Távoltartás

Nincs hozzászólás

Épp egy éve számoltam be a szexmunkásokat zaklató kliens esetéről. Ekkor még tehetetlennek éreztük magunkat a hasonló

Még érdekelhet: